Services

Waar traditionele marketing stopt, gaat Excelerates verder. Samen accelereren we naar een optimale marketingaanpak om jouw bedrijf of organisatie te laten groeien.

Strategische Marketing

Het strategische luik van marketingcampagnes vormt de ruggengraat van elke succesvolle onderneming. Marketing zonder een glasheldere en duidelijke strategie is hetzelfde als zonder een kaart proberen te navigeren op een schip zonder kompas.

Een duidelijke marketingstrategie, gebaseerd op grondige analyse van eerdere data, legt het fundament voor een gestructureerde reis naar succes.

Sounds interesting?

Kennismaking inplannen

Performance Marketing

Performance marketing heeft als doel het verhogen van verkoopresultaten voor jouw bedrijf. Door gericht in te zetten op platforms zoals Facebook, Instagram, TikTok, Google Ads, en e-mailmarketing, streven we naar meetbare successen.

Bovendien maakt het uitvoeren van tests op je doelgroep, gebaseerd op jouw unieke strategie, het mogelijk om waardevolle inzichten te vergaren. Met de verkregen data krijgt jouw bedrijf een dieper begrip van de doelgroep en wat hen aanspreekt, waardoor we de campagnes continu kunnen optimaliseren voor maximale impact.

Het resultaat? Niet alleen meer verkopen, maar ook een scherpere focus op wat jouw doelgroep drijft en hoe je hen geïnteresseerd en geëngageerd houdt in jouw diensten of producten..

Sounds interesting?

Kennismaking inplannen

Tracking & Analytics

Naast Performance Marketing bied ik Tracking & Analytics aan als een naadloze uitbreiding van je marketingstrategie.

Terwijl Performance Marketing focust op doelgerichte campagnes, richt Tracking & Analytics zich op het meten en analyseren van de data die hieruit voortkomt.

Mijn expertise omvat niet alleen het opzetten van tracking, maar ook het interpreteren van de data en het trekken van beredeneerde en weldoordachte conclusies. Door diepgaande analyses kunnen we jouw lopende campagnes verbeteren, wat resulteert in meetbare vooruitgang en voortdurende optimalisatie van je marketingstrategie.

Sounds interesting?

Kennismaking inplannen

Conversion Rate Optimization

Wat ben je met een goede strategie, pakkende advertentie visuals en doordachte campagnes als je landingspagina niet converteert?

Conversion Rate Optimization
, ofwel het uitvoeren van A/B tests, is de sleutel tot het ontdekken van wat écht werkt.

Door data-gedreven inzichten te gebruiken, identificeren we tezamen welke elementen van je landingspagina het meest effectief zijn. Dit stelt mij in staat om de kans op een hogere conversieratio te vergroten, waardoor jouw online inspanningen daadwerkelijk vruchten afwerpen.

Kennismaking inplannen

Manier van werken


1
Let's grab a coffee!

Kennismakingsgesprek waar we over jullie specifieke noden, uitdagingen en doelen praten.

2
Voorstel

Als het een match is, maak ik een voorstel gebaseerd op ons eerste kennismakingsgesprek. In een opvolgend gesprek bespreken we een eerste keer samen dit voorstel.

3
Marketing workshop

Tijdens deze workshop overlopen we de analyses die ik gemaakt heb. In deze fase leer ik jullie bedrijf beter kennen. Op basis van deze workshop maak en presenteer ik jouw unieke marketingstrategie.

4
Implementatie strategie

Na de presentatie van de uitgestippelde marketingstrategie, ga ik van start met de implementatie ervan op de geselecteerde kanalen.

5
Evaluaties

Ik track en analyseer de lopende campagnes. Op maandelijkse basis zitten we hierover samen om de resultaten te overlopen.

6
Opschalen

Na verschillende testen uit te voeren, werk ik aan de hand van de verzamelde data mogelijke verbeteringen uit om verder te gaan schalen en groeien.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

kennismaking inplannen

Of neem contact
met mij op:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.